Boerderijcamping

Boerderijcamping Den Hoek
Familie Reinders
Leemsteeg 23
7384 SN Wilp-Achterhoek
Tel.: 055 - 519 19 55 (Boerderijwinkel, Boerderijcamping)

Wij wensen u van harte welkom op Boerderijcamping Den Hoek. Geopend vanaf 1 april tot en met 31 oktober. Wij liggen lekker centraal in Nederland en in de regio, zo kunt U vanaf onze camping mooie fietstochten en excursies gaan maken naar Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

Onze boerderij is geheel opengesteld voor onze gasten. U kunt zo de stal inlopen om te kijken naar de koeien en kalveren. Daarnaast kunt u kijken bij het melken en het kaasmaken, mits de omstandigheden dit toelaten natuurlijk. Zo kunt u volop genieten van het boerenleven en ervaren hoe het er aan toegaat op een boerderij.

Ook voor de kinderen is het volop genieten, ze kunnen koeien kijken, jonge poesjes aaien en skelteren. Er zijn op onze camping uiteraard voldoende sanitaire voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard zijn uw huisdieren van harte welkom op onze boerderij. Wilt u ze meenemen lees dan wel eerst even deze informatie.

U kunt uw caravan of tent neerzetten op een van onze vier prachtige veldjes. In het open veld of een beetje beschut, de keuze is aan u!